Противоепидемични мерки в производството и магазините на “Стилна жена”

Здравето и спокойствието на нашите клиенти и служители е приоритет за нас. Затова ежедневно се стараем да спазваме отлична хигена във всички наши обекти. Регулярно провеждаме инструктажи за да може целият ни екип да бъде информиран и да спазва най- актуалните наредби и съвети на Министерсвто на Здравеопазването и СЗО.

В нашето производство

Ежедневно се уверяваме, че нашите служители са оборудвани и ползват всички необходими предпазни средства и участват в работния процес само ако се чувстват напълно здрави.
Стараем се да спазваме отлична хигиена във всички помещения. Всички повърхности се почистват и дезинфекцират според наредбите на МЗ. Многократно ползваните повърхности като парапети, брави на врати, копчета на асансьори и др. се третират по няколко пъти на ден с подходящи за това препарати, одобрени за ползване от МЗ. Всички помещения се проветряват преди, по време на и след приключване на работния ден.
От месец Март 2020г. ние в “Стилна жена” взехме решението всички продукти на марката да се произвеждат единствено в нашия собствен производствен цех. Така можем да бъдем сигурни, че нашите артикули се произвеждат в контролирана среда и са безопасни за ползване от нашите клиенти. Преди тяхната дистрибуция към нашите магазини и онлайн клиенти всички продукти биват старателно дезинфeкцирани с помощта на бактерицидни лампи с UV светлина, която ефективно унищожава до 99,9% вируси и бактерии по повърхностите.

В нашите физически магазини

Непосредствено до входа на нашите магазини има поставени информационни табелки с допустимия брой посетители според големината на обекта. Апелираме към спазването на указания брой.
Магазините ни са оборудвани с дезинфектанти, одобрени за ползване от МЗ, поставени на видно място. Нашите служители се грижат за хигиената на магазините ни ежедневно като старателно почистват и дезинфекцират с подходящи препарати всички повърхности. Задължаваме всички наши служители и клиенти да носят надеждни предпазни средства и да спазват препоръчителната дистанция от 2 метра един от друг.
Всички наши физически магазини разполагат с ПОС устройства. Апелираме към използването на вашите банкови карти при разплащане.
Макар и малък, шансът от разпространението на вируси, включително на COVID-19, по дрехи съществува. Според някои изследвания COVID-19 може да живее върху тъкани до 48 часа. Затова в нашите магазини всички дрехи и аксесоари се дезинфекцират старателно при първа възможност след пробване от клиент и задължително преди предлагането им на следващ клиент с помощта на преносими бактерицидни лампи с UV светлина, която ефективно унищожава до 99,9% вируси и бактерии по повърхностите.

В нашия онлайн магазин

Всички онлайн поръчки към момента се изпълняват и изпращат в срок. Продукти, върнати от клиенти по куриер се дезинфекцират старателно с помощта на преносими бактерицидни лампи с UV светлина, която ефективно унищожава до 99,9% вируси и бактерии по повърхностите преди тяхното постъпване в нашия склад. Всички артикули и опаковъчни материали преминават щателна дезинфекця преди предаване на куриер. Целият ни екип е оборудван и ползва всички необходими предпазни средства през цялото време на работния процес.

Бъдете отговорни

Апелираме всички наши клиенти да бъдат отговорни към себе си, близките си и всички останали като редовно спазват повишена хигиена, носят надеждни предпазни средства и останат вкъщи при първите симптоми на настинка/ грип.
Прилагаме линк към кратка презентация на МЗ и СЗО за мерките които всеки от нас трябва и може лесно да спазва в ежедневието.

Как да предпазим себе си и другите?

Ако в нашите обекти станете свидетели на нередности, свързани със съвестното изпълнение на по- горе посочените противоепидемични мерки или имате нужда от допълнителна информация можете да се свържете с нас на info@stilnajena.bg за да вземем незабавни мерки.


Бъдете здрави!

 

С уважение,
Нели Генчева
Управител
“Стилна жена” ЕООД