Как да пазаруваме

Изберете любимия си продукт и подходящия размер от падащото меню и го добавете във Вашата Кошница като натиснете бутона “Купи”.
Щом добавите всички желани продукти кликнете върху Вашата “Кошница” и изберете една от двете опции “Преглед на количката” или “Поръчка”.
“Преглед на количката” ще Ви отведе във Вашата “Кошница” където можете да редактирате избраните продукти. Щом сте готови можете да натиснете “Приключване на поръчката”. Ако разполагате с Промоционален код/купон за отстъпка, можете да го въведете в полето „Купон“ и да го активирате с натискане на „Прилагане на Промо Код“. Количката Ви ще начисли отстъпката към общата сума. Всички посочени цени включват ДДС.
“Поръчка” или “Приключване на поръчката” ще Ви отведат до следващата стъпка, където трябва да попълнете празните полета с Вашите имена, актуални адрес за доставка и телефонен номер. Ако желаете можете да направите регистрация в нашия магазин като отметнете полето. Регистрацията не е необходима за да пазарувате при нас.
В празното поле можете да добавите допълнителна информация относно поръчката Ви или данни на фирма ако желаете издаване на фактура.
Прочетете нашите общи условия за “Доставка и връщане” на продукти. За да завършите поръчката си отбележете с клик, че сте съгласни с тях и потвърдете с бутона “Поръчване”.
Ще получите автоматичен имейл с потвърждение, че поръчката Ви е получена от нас успешно.
Поръчката Ви ще бъде обработена и изпратена в срок от 7 работни дни (от Понеделник до Петък, с изключение на официални празнични дни).
Ще получите имейл с потвърждение и номер за проследяване след изпращане.

Приятно пазаруване!