Методи на Плащане

Изберете метод на плащане в момента на получаване – Наложен платеж или в момента на покупката с Вашата кредитна или дебитна карта.

Всички банкови разплащания в „Стилна Жена Онлайн“ се осъществяват сигурно и безопасно. Доверяваме се на услугите на международната платформа Stripe. Плащането се осъществява чрез виртуален ПОС терминал. Приемаме VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS.
Stripe е една от най- сигурните и мощни платформи в света на онлайн търговията, на която се доверяват гигантите Google, Facebook, Amazon, Booking.com, Shopify и много други. Повече информация можете да откриете тук.

Според ЗДДС за поръчки, заплатени по банков път, не е необходимо издаване на фискален бон. Разписката, която получавате по имейл е достатъчно потвърждение за заплатените от Вас средства и служи за доказателство за извършената покупка от „Стилна жена“ ЕООД.
Сумата на Вашата поръчка включва цената на поръчаните артикули както и цена за доставка с включен ДДС и е посочена в имейла с потвърждение, който получавате автоматично.

При доставка с куриер, различен от „Спиди“ наложеният платеж ще се състои само от стойността на поръчаните артикули с ДДС, а разходите за доставка са за сметка на клиента.